вторник, 19 февруари 2013 г.

Аз не съм мързелив, а енергийно ефективен!





 Спести електричество: гаси CapsLock, NumLock ScrollLock, когато не ги използваш!



ПП. Виц на деня:

Бойко Борисов гледа протестите по телевизията: 

"Е, ясно. Тези, които използват електричество не ме харесват, но всички останали все още ме обичат."







2 коментара:


  1. Всичко това не зависи само от него. Също така е световна тенденция. Ако обвиняваме Борисов, би трябвало да очакваме, че нещо ще се промени с ново правителство. Вярваш ли го? Защото аз мога да се досетя за оправданията на следващите, които със сигурност няма да извършат една стотна от дейността на ГЕРБ.

    Всичко е навързано. Повярвай, какъвто и да е Борисов, тези срещу него са значително по-лоши. Mисля да пусна един постинг по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  2. Разбира се, че е така. Но вече нямам желание да пиша сериозно по въпроса. Договори, ДЕКЕВР, НЕК, ЕРП-та, комисионни, фактури - всичко се знае. Няма политическа воля да се оправят нещата. От никой и от никъде. И в светлината на днешните събития мога да кажа само, че най-великата каша и крадене ще бъде сега. Ще си размиват отговорността и ще манипулират до последно хората, докато не се изнесат всички от тази скапана страна.
    Нали го знаеш този лаф: "И последният да затвори границата, моля" :)

    ПП Единственото което може да спаси нещата в момента е съд и бързо производство за престъпления срещу държавата + конфискация на имущества и т.н., ново наистина експертно правителство с гражданско представителство за контрол в комисиите и т.н. Ако продължават с това крадене и неглижиране на проблемите на хората ги чака т.нар "бунт на гладните", а той е нещо, което повярвай, ми не е за гледане. Озверели тълпи трошат магазини и банки, палежи и пълен хаос. Аз съм казвала вече: социалният минимум се изчислява много внимателно и се спазва стриктно, защото след него следват революциите. Той и затова е въведен навсякъде по света, не от милосърдие.

    ОтговорИзтриване